Cart 0

Op deze kalender kan u onze eigen evenementen terugvinden alsook acties georganiseerd ten voordele van het Berrefonds.

Zelf ook iets op onze kalender laten plaatsen? Contacteer ons en we zetten het er graag bij op.


 
 

Naaimarathon

ANR_9430 - kopie.JPG

We willen ouders regelmatig de kans geven om in alle rust lotgenoten te leren kennen. En we hebben altijd voldoende stock nodig van babyhemdjes, mutsjes en dekentjes voor onze herinneringsdozen. Dus organiseren we regelmatig een heuse naaimarathon waar we die twee dingen mooi kunnen combineren.

Denk aan een warm weekend waar samen stoffen kiezen, knippen, naaien en breien centraal staan. Je kan alleen komen of samen met familie of vrienden. Onze naaimarathon is altijd een hartverwarmende activiteit waar vrijwilligers en lotgenoten samen creatief bezig zijn. Je eigen naaimachine meebrengen mag zeker! Je hoeft trouwens geen groot naaitalent te zijn, tijdens zo’n naaimarathon hebben we ook veel helpers nodig die stofjes knippen. Je krijgt van ons een plastic mal om patronen te tekenen op stof en daarna uit te knippen, klinkt eenvoudig, toch?  

Niet zo creatief met stofjes? Je bent ook van harte welkom om de naaisters te komen aanmoedigen en dat kan misschien nog beter met een lekkere cake bijvoorbeeld...   


Met dank aan onze sponsors

Ekiden Marathon

team kaat.JPG

Het Berrefonds neemt al een aantal jaar deel aan deze mooie aflossingsloop. Teams van telkens drie deelnemers lopen ieder 5km ter nagedachtenis van een sterrenkindje. Vorm een team samen met familie en vrienden en sta op een mooie manier even stil bij je kindje of steek andere ouders een hart onder de riem.

Je kan natuurlijk ook komen supporteren en genieten van de warme sfeer op dit evenement. We laten een aantal ballonnen op, zorgen voor polsbandjes met de naam van je kindje, maken tijd om na te praten en elkaar eens stevig vast te nemen. Kinderen kunnen deelnemen aan de kidsrun.


Met dank aan onze sponsors

test 4.jpg